header_rietman_site_Landbouw_10.jpg header_rietman_site_Landbouw_11.jpg header_rietman_site_Landbouw_12.jpg header_rietman_site_Landbouw_17.jpg header_rietman_site_Landbouw_20.jpg header_rietman_site_Landbouw_24.jpg header_rietman_site_Landbouw_25.jpg header_rietman_site_Landbouw_3.jpg header_rietman_site_Landbouw_30.jpg header_rietman_site_Landbouw_31.jpg header_rietman_site_Landbouw_40.jpg header_rietman_site_Landbouw_5.jpg header_rietman_site_Landbouw_6.jpg header_rietman_site_Landbouw_7.jpg header_rietman_site_Landbouw_8.jpg header_rietman_site_Landbouw_9.jpg header_rietmansite__Landbouw_2.jpg

Rietman dealer Claas picture

 

Claas tractoren bij Rietman

 

Rietman is dealer van Claas. Met een ruime ervaring met voorheen Renault tractoren en sinds 2002 de overgang in Claas tractoren. Rietman is op tractoren gebied een betrouwbare partner op kwalitatief hoogwaardig niveau.

 

CLAAS met ruim 100 jaar ervaring heeft zich in korte tijd binnen Europa ontwikkeld tot een belangrijke fabrikant van tractoren.

Naast tractoren heeft Claas een ruim assortiment machines: schudders, harken, persen, opraapwagens, hakselaars en combines.

 

Tractoren zijn leverbaar in modellen van 47 tot 530 pk: de XERION 4x4 grote tractorserie, de standaard tractoren AXION, ARION, ATOS en AXOS, de compacte klasse ELIOS en op het gebied van smalspoor tractoren de NEXIS modellen. Het brede assortiment overtuigt en is afgestemd op de eisen van de moderne landbouw.

  

Rietman dealer Claas

 

Klik hier voor meer informatie

 

 

Algemeen

Onze Merken

Kramp Online

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Translate this site

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Zoeken

Wie is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

rietman voetnoot17

Land- en tuinbouwmechanisatiebedrijf Rietman Hasselt | Zwartewaterweg 6 | 8061 RJ Hasselt (ov) | tel. 038-4771243 - fax. 038-4772559
Copyright © 2015. Alle rechten voorbehouden.