header_rietman_site_Landbouw_10.jpg header_rietman_site_Landbouw_11.jpg header_rietman_site_Landbouw_12.jpg header_rietman_site_Landbouw_17.jpg header_rietman_site_Landbouw_20.jpg header_rietman_site_Landbouw_24.jpg header_rietman_site_Landbouw_25.jpg header_rietman_site_Landbouw_3.jpg header_rietman_site_Landbouw_30.jpg header_rietman_site_Landbouw_31.jpg header_rietman_site_Landbouw_40.jpg header_rietman_site_Landbouw_5.jpg header_rietman_site_Landbouw_6.jpg header_rietman_site_Landbouw_7.jpg header_rietman_site_Landbouw_8.jpg header_rietman_site_Landbouw_9.jpg header_rietmansite__Landbouw_2.jpg

Jubileumshow

Jubileumshow

uitnodiging

 

Rietman bestaat 80 jaar en dat vieren we!

rietman 80 jaar

Graag nodigen wij u uit voor onze jubileumshow, om onder het genot van een hapje en een drankje, ons complete productaanbod te bekijken.Tevens vinden er diverse demonstraties plaats.

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten op het gebied van landbouw, tuin- en parkmachines, speelgoed, gereedschappen en onderdelen.

Daarom zijn deze dagen geknipt voor u! Ons verkoopteam staat graag voor u klaar. Tijdens de jubileumshow is er vermaak voor jong en oud, voor professional en particulier.
Het actuele overzicht van onze topmerken, nieuwe en gebruikte machines vindt u op onze website.

Met vakbekwame gespecialiseerde medewerkers en een ruim assortiment onderdelen,
bieden wij u een optimale service. Wij zijn klaar voor de toekomst!

aanbiedingen webshoplink registreren
 

 

 

 

 

Translate this site

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Zoeken

Wie is online

We hebben 37 gasten en geen leden online

rietman voetnoot17

Land- en tuinbouwmechanisatiebedrijf Rietman Hasselt | Zwartewaterweg 6 | 8061 RJ Hasselt (ov) | tel. 038-4771243 - fax. 038-4772559
Copyright © 2015. Alle rechten voorbehouden.