header_rietman_site_Landbouw_10.jpg header_rietman_site_Landbouw_11.jpg header_rietman_site_Landbouw_12.jpg header_rietman_site_Landbouw_17.jpg header_rietman_site_Landbouw_20.jpg header_rietman_site_Landbouw_24.jpg header_rietman_site_Landbouw_25.jpg header_rietman_site_Landbouw_3.jpg header_rietman_site_Landbouw_30.jpg header_rietman_site_Landbouw_31.jpg header_rietman_site_Landbouw_40.jpg header_rietman_site_Landbouw_5.jpg header_rietman_site_Landbouw_6.jpg header_rietman_site_Landbouw_7.jpg header_rietman_site_Landbouw_8.jpg header_rietman_site_Landbouw_9.jpg header_rietmansite__Landbouw_2.jpg

 Het laatste Rietman nieuws!

 
     

Afgeleverd: CLAAS Arion 440 CIS Panoramic

Deze Claas trekker is voorzien van een ruimzicht Panoramic cabine, Zeker voor transportwerk is het rijcomfort zeer aangenaam, mede door de beroemde Claas geveerde cabine, z'n luchtgeveerde zitting en voorasveerring. Deze Claas is inmiddels actief in de transportsector

Wij wensen deze klant veel succes toe met deze prachtige Claas.

  aflevering claas arion 440
     

Weidemann krachtpatser afgeleverd!

 

Op weg naar een tevreden klant!
Deze klant koos voor de Weidemann 1160 CX35. Een kleine krachtpatser met veruit de meeste hefkracht uit zijn klasse.
De Weidemann staat op brede banden en is door ons uitgevoerd met een Faster snelsluitblok waardoor het wisselen van hydraulische uitrustingsstukken moeiteloos en zonder gesmeer gaat. Compleet gemaakt met een nieuwe pelikaanbak en palletvork.

Wij wensen deze klant veel werkplezier toe met zijn nieuwe Weidemann.
Lijkt dit u ook wat of zoekt u een mooie occasion neemt u dan contact met ons op.

 

  weidemann aflevering
     

Claas introduceerd nieuwe tractoren 

Claas komt voor het jaar 2018 met nieuwe Claas Tractoren in de serie Axion 900 en Arion 500 /600.

- Axion 900 serie klik hier

- Arion 500 / 600 serie klik hier

  Claas arion nieuw_rietman
     

Afgeleverd: CLAAS Arion 520

Klaar voor levering : Young One Claas Arion 520 CIS (122pk)
met volledig geveerde cabine, luchtberemming en Sauter fronthef en aftakas. Wij wensen deze klant veel succes toe met hun eerste Claas!

Claas arion 520 rietman 2017

Afgeleverd: meerdere Solar waterdrinkbakken

Zorg voor voldoende water voor uw vee, Meer rust, meer melk!
Ook voor veedrinkbakken op zonne-energie kunt u bij ons terecht! Kom langs voor meer info.
Drinkbakken solar rietman 2017

Afgeleverd: CLAAS Disco 3150 F Schijvenmaaier

Onverslaanbaar in prijs-capaciteit-verhouding: de DISCO 3150 F is efficiënt en slagvaardig. Compact en dicht bij de tractor aangebouwd, past hij zich ideaal aan de bodemcontouren aan. 

  Claas Disco rietman 2017
     

Afgeleverd: CLAAS Corto 310N Trommelmaaier

Deze machine wordt ingezet voor maaiwerk in natuurgebieden, veelal lang gras, vandaar dat de keuze viel op een Claas trommelmaaier

Op wens van klant is deze maaier door Rietman uitgevoerd met extra bescherming om veilig langs bomen en afrastering te maaien zonder schade aan beschermkleed.

claas corto rietman 2017

Afgeleverd: WEIDEMAN 1280 CX35 

Onlangs mochten weer een Weidemann compactlader afleveren, Wij wensen deze klant veel succes toe met deze 1280 CX35 met balenklem, palletvork en volumebak.

18699592 1491490537590113 4907984373984320522 o

Actie: CLAAS ARION 620 TREND!

Zoveel comfort, vanaf 0,0% financiering.

Koop nu voor € 72.950,- een veelzijdige tractor die comfortabel, degelijk en eenvoudig is.

Klik hier voor meer informatie >>

CLAAS ARION 620 Rietman TREND

Afgeleverd: STRAUTMANN mestverspreider

 

Loonbedrijf Grolleman Hasselt heeft z'n nieuwe Strautmann meststrooier in gebruik genomen, Deze MS 1401 heeft een laadvermogen van max. 14 ton, uitgevoerd met 4 verticale walsen, Verticale toevoer / doseerschuif, Hardox slijtdelen op strooitafel, Tandem as met 710/45R22.5 Vredestein Flotation banden enz.

Wij wensen Loonbedrijf Grolleman veel succes toe met deze nieuwe Strautmann wagen.

  Strautman mestverspreider rietman
     

Te Huur: SKELTERBAAN met Skelters

 

Regel voor uw bedrijfsfeest, opendag, jaarmarkt deze mooie skelterbaan. Rietman beschikt over een eigen skelterbaan.

Vooraf reservering noodzakelijk. Neem contact op met Rietman voor meer informatie.

skelterbaan rietman 2017

Afgeleverd: CLAAS Arion 620 CIS 

 

 

Deze week mochten we aan een Veeteeltbedrijf in Staphorst deze mooie Arion 620 CIS afleveren, Voorzien van Sauter fronthef en PTO, Wij wensen deze klant natuurlijk veel succes toe met deze aankoop!

 

  Claas arion 620 rietman 2017
     

Actie van Gallagher! 7 jaar garantie op alle apparaten.

Gallagher schrikdraadapparaten staan bekend om zekerheid en betrouwbaarheid voor de lange termijn, wij hebben vertrouwen in ons product! Dit is de reden waarom wij dit jaar zelfs 7 jaar garantie bieden op onze schrikdraadapparaten.

gallagher rietman garantie 7 jaar

Jong geleerd is oud gedaan!

Rietmanshop heeft de ruimste keuze traptrekkers uit de weide regio. De toekomst zit in de jonge boer! Voor deze jonge chauffeurs hebben wij ruim 30 verschillende trekkers klaar staan.

Kom langs in de Rietmanshop voor een proefrit Klik hier om het assortiment online te bekijken.

Claas rietman speelgoed traptractor

Maak u grasland voorjaarsklaar!

Dit is het moment om te kijken naar de voorbereidingen in het voorjaar! Wij willen u daarbij graag een handje helpen en adviseren u onze Greenkeeper: Deze speciaal ontwikkelde graslandbeluchter kan meerdere bewerkingen in één werkgang verrichten. De machine, verkrijgbaar in werkbreedtes 6 en 8 meter, is standaard voorzien van een verzinkte uitvoering met hoekprofielen aan de voor- en achterzijde en 3 rijen met 10mm verstelbare eggentanden. Optioneel is het mogelijk om hier een electrisch aangedreven pneumatische zaaimachine op te bouwen. De combinatie is bij uitstek geschikt voor het verbeteren van de grasmat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo zal de Zocon Greenkeeper het onkruid verwijderen, molshopen vlak maken, dode grassen uitkammen, zaaibed voorbereiden voor het graszaad en het activeren van het bodemleven. De Zocon Greenkeeper is al leverbaar vanaf € 3.350,- excl. BTW.

Zocon greenkeeper rietman voorjaar

Kioti komt met 2 nieuwe modellen op de markt! 

KIOTI introduceert twee nieuwe modellen in de CK10 serie. De CK3510 en de CK4010. Deze modellen zijn verkrijgbaar met een hydrostatische transmissie of een handgeschakelde. De fabriekscabine is compleet met airco. Voor meer info klik hier..
Kioti nieuws introductie

CLAAS Voordeel acties! 

Claas trapt af met spetterende acties! Profiteer van de vele actie modellen. Claas Axion, Arion 600 / 500 /400 serie en de Atos.
Claas dealer Rietman

Opnieuw kiest A de Jonge BV St.Jansklooster voor Kioti

Afgelopen week hebben wij de 3e nieuwe Kioti mogen afleveren aan A de Jonge BV in St. Jansklooster. 
Naast de eerdere geleverde Kioti's CK 35 HST en CK 40 HST, koos men opnieuw voor een CK40 HST,
Functioneel inzetbaar, betrouwbaar en ervaring met Kioti zijn sterke argumenten om opnieuw te kiezen voor een Kioti van Rietman. 
Ook deze Kioti 40pk sterke werkpaard zal worden ingezet in de natuurgebieden, aanleg en onderhoud van sportvelden / parken en andere voorkomende werkzaamheden die A de Jonge BV verzorgd.
Wij wensen de firma veel succes met deze Kioti!

Kioti a.de.jonge rietman

CLAAS presenteert nieuwe generatie van de smalspoortractor NEXOS

Naast krachtige motoren, compactere afmetingen en een grotere wendbaarheid, onderscheiden de nieuwe modellen zich door veel praktische detailoplossingen bij het gebruik van front- en achteraanbouwapparaten, een nieuwe variant voor de versnellingsbak en een optimaal cabinecomfort.
Nieuwe serie Claas Nexos rietman

Kioti Mechron UTV transporter Actiemodel

Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron UTV. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Kioti Mechron UTV is dé transporter van een nieuwe generatie. Hij combineert kracht en kwaliteit met een stoer uiterlijk. Geraffineerd en comfortabel voor zowel bestuurder als passagiers. De Kioti Mechron UTV levert ultieme 4x4 prestaties op elke ondergrond. Eerst proberen? Vraag om een demo!
Actieprijs vanaf: € 11.750,- excl. BTW
Kioti rietman mechron

Afgeleverd: Husqvarna tuintractor TS346 

Wij feliciteren Tennis club Hasselt met deze prachtige trekker. De Husqvarna trekker TS.346 wordt gebruikt om het sportpark te onderhouden. www.tennisclubhasselt.nl

Husqvarna aflevering tennisclub hasselt rietman

Het Topmodel van Husqvarna Riders afgeleverd !

Deze week mochten wij een Husqvarna Rider P525D AWD afleveren, 
Hét topmodel van Husqvarna, deze 25pk sterke Kubota diesel is voorzien van een 1.55 mtr CombiTurf maaidek, natuurlijk met hydr. hef, maar ook met een hydr.instelbare maaihoogte. 
En een comfortable bestuurdersstoel, zwenkwielen aan het maaidek voor bescherming van het gazon, extra grote banden, hoge transportsnelheid 18.5 km/u, verlichting, urenteller en veiligheidsbeugel, Kortom een zeer wendbare en bedrijfszekere machine voor grote terreinen !

Rider525D

€ 500,- gedoneerd aan Pink Ribbon

Tijdens de CLAAS hooibouwdemo in Vinkenbuurt hebben we de roze Pink-Ribbon folie gebruikt. Deze wordt beschikbaar gesteld door Loonbedrijf Koonstra uit Balkbrug die hier actief mee is.
In Nederland leven meer dan 150.000 mensen met de gevolgen van borstkanker. Met deze folie kan Pink Ribbon NL hopelijk meer onderzoek en projecten doen op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Wij doneren samen met de deelnemende partijen: Rietman, Bruggeman, de Vries, K.O. van Spijker en Claas importeur Kamps de Wild € 500,- gedoneerd aan stichting Pink Ribbon NL.

 Pink Ribbon

Natte maar geslaagde Hooibouwdemostratie

Ondanks de regen, veel animo voor Claas hooibouwdemonstratie in de Vinkenbuurt (OV). De voorbereidingen op deze dag waren super, maar helaas hadden we net voor aanvang en tijdens de demo veel regen. Ondanks dat hebben we toch een verkorte versie kunnen tonen aan de ruim 700 bezoekers,
We kunnen terugzien zien op deze hooibouwdemonstratie.

Tevens danken wij H.O. van Spijker voor het beschikbaar stellen van het terrein en alle ander hulp die we mochten ontvangen.
Ook mogen wij als organiserende Claas dealer en Kamps de Wild BV als importeur, de vele bezoekers en pers bedanken voor hun aanwezigheid!

Claas hooibouwdemostratie

Claas Arion 650 Cmatic afgeleverd

Deze week mochten wij deze Claas Arion 650 CMATIC afleveren aan Van der Weerd Grafhorst B.V. Deze 184 pk sterke Claas is zeer compleet uitgevoerd. De motor voldoet aan de laatste milieunorm zonder gebruik van Adblue. Er is gekozen voor de CMATIC transmissie, dit is een door Claas ontwikkelde variabele transmissie met een zeer hoog rendement. De maai-zuig arm is door Herder overgezet van een andere trekker. De trekker zal voornamelijk worden ingezet voor maaiwerkzaamheden maar kan ook worden gebruikt voor maaikorven en stobbenfrezen. Van der Weerd Grafhorst B.V. is actief in aanleg en onderhouden van groenvoorzieningen, cultuurtechnische werken, bestratingswerkzaamheden, rioleringswerkzaamheden. Wij wensen Van der Weerd Grafhorst B.V. veel werkplezier met hun Claas Arion 650 CMATIC.

Claas Arion 650

CLAAS VOLTO 1100 T afgeleverd

Klaar voor aflevering deze CLAAS Volto 1100 T , 
Deze Claas schudder heeft een werkbreedte van 11mtr, uitgevoerd met extra steunwiel voor betere bodemaanpassing, hydr.wendakker heffen en zwadbord voor kantstrooibegrenzing, 
Wij wensen MTS Wursten een goede oogst toe met deze CLAAS machine.

 Claas Volto mts wursten

     

Nieuwe Vicon Andex 764 afgeleverd

Vicon Andex 764, voorzien van traploze hydraulische werkbreedte-instelling (700 tot 780 cm) Terra-Link systeem, 
Wij wensen Dhr. Roeland een goede oogst toe met deze prachtige Vicon machine.
 

Vicon Roeland

     

Aflevering 
Vicon Extra 632 PRO met midden-ophanging en breedspreid-kneuzer

We wensen de nieuwe eigenaar veel plezier met zijn aankoop!
 

Vicon Pro

     

Dit voorjaar leverbaar! De Frisian Motors Leffert FM-80

Deze 6-persoons electrische voortuig maakt het straks nog makkelijke om met meerdere personen van A naar B te gaan.
 

Frisian Leffert Rietman

     

C-MATIC. Doordacht traploos 

CMATIC. Eenvoudig en comfortabel traploos rijden.
De ARION 600 / 500 serie is nu ook leverbaar met de traploze CMATIC transmissie technologie. In deze vermogensklasse voldoet de nieuwe CLAAS transmissie aan de hoogste normen betreffende prestatievermogen en verbruik. 
Klik op de afbeelding voor meer informatie.
 

cMATICbUTTON

     

Com-Keur en VEBIT keur samen verder als VA-Keur!

Fedecom en VEBIT hebben het voornemen om per 1 januari 2016 te fuseren. Door deze bundeling van krachten kunnen de belangen van de leden beter bediend worden en kan er efficiënter en slagvaardiger worden gewerkt. De twee gerenommeerde merken van veiligheidskeuringen op arbeidsmiddelen en machines, COM-Keur en VEBIT Keur, gaan per die datum samen verder onder de nieuwe naam: VA-Keur.
 

va keur breed crop13x3x186x132

     

Kioti CK serie; meer vermogen, meer comfort, kleiner draaicirkel.

De CK serie is de meest succesvolle serie compact tractoren van Kioti. Recent is deze geheel vernieuwd en uitgebouwd tot 40 pk motorvermogen. De nieuwe dieselmotor heeft een grotere inhoud en een hoger koppel gekregen terwijl ook de opbrengst van het hydraulisch systeem met 40% steeg tot 44 liter/min, uniek voor deze klasse tractoren.

 

kioti ck4010 klein

Afgeleverd: Weidemann shovel 1370CX50

Deze week afgeleverd deze nieuwe Weidemann 1370CX50 
30km uitvoering en op brede 31x15.50-15 banden.
Deze klant koos opnieuw voor Weidemann wegens ervaring met dit kwaliteitsmerk.

 

Weidemann

Frisian Motors: Actie met de Leffert 

De leffert transporter van Frisian Motors nu tijdelijk met extra accessoires.

zwaarder accupakket (200Ah) - gehard voorruit met ruitenwisser- trekhaak 

Vraag Rietman voor de voorwaarden, 

 

Frisian motors

Nieuwe Trioliet U-snijders weer ruim op voorraad.

Wij hebben de eerste nieuwe Trioliet U-snijders staan weer op voorraad bij Rietman,

Bent u op zoek naar een nieuwe U-snijder, of denkt u aan vervanging? Vraag Rietman naar de mogelijkheden.

 

Trioliet Usnijder rietman

Grote partij Dolmar tuinmachines

Onlangs heeft Rietman weer een grote partij inruil Dolmar tuinmachines. Zoek jij een Kettingzaag, Bladblazer, Heggenschaar of bosmaaier? Deze machines zijn in absolute topstaat, slechts een jaar oud. 

 

dolmar kettingzagen bosmaaiers gebruikt

Afgeleverd: Nieuwe Claas Arion 530 CIS

Deze sterke 4 cilinder Turbo Claas Arion 530 CIS hebben we afgelopen week afgeleverd. Deze Arion 530 CIS is voorzien van aangepaste wegbanden en naast hydraulische-beremming, tevens ook voorzien van dubbelleiding lucht-beremming.

De Claas zal worden ingezet voor transportwerk en zal z'n voorganger (een Claas Arion 520 CIS van 2013 vervangen, die inmiddels ruim 3800 uur op de teller heeft staan) vervangen.
De unieke geveerde Claas cabine (zeker bij transportwerk).. én de lage bedrijfskosten zijn zeer sterke argumenten om opnieuw voor een Claas te kiezen

 

Claas530

 

Nu op voorraad: Zetor Major 80 met frontlader

Deze nieuwe Zetor Major 80 4x4 staat bij Rietman op voorraad, deze handig trekker beschikt over 80pk motorvermogen, lekker compact, ruime instap cabine en wendbaar, Voorzien van Zetor/Alö frontlader ZX26 met Soft Drive. 2 DW ventielen (achter) 1 DW extra op lader, natuurlijk met CBM vangkogels, etage trekhaak, zwaaihaak, zwaailamp en Radio-CD

Bel Rietman 038 4771243 of kom langs voor een proefrit

 

 Voorraad Zetor major

Rijbewijsplicht (land)bouwvoertuigen vanaf 1 juli 2015

Op 1 juli 2015 wordt het T-rijbewijs ingevoerd voor bestuurders van landbouwtrekkers en motorrijtuigen met beperkte snelheid voor het rijden op de openbare weg. De T-rijbewijsplicht is veel breder dan het geval is met het trekkercertificaat jeugdigen. Niet alleen tractorbestuurders, maar ook bestuurders van zelfrijdende landbouwmachines én ook van grondverzetmachines zijn vanaf 1 juli 2015 T-rijbewijsplichtig.

 

T rijbewijs

 

 

 

Husqvarna Rider 214TC Limited Edition

Wij vieren met deze Limited Edition het feit dat er meer dan een half miljoen Riders zijn verkocht. Een mix van effectiviteit en een hele aantrekkelijke prijs. Deze uitvoering beschikt over alle unieke Rider kenmerken die ervoor zorgen dat dit model veel vermogen (16 pk) heeft en zeer veelzijdig is.

Actie prijs € 4799,- 

>> Ga gelijk naar Rider 214TC 

 

Rider 214TC

 

 

 

Afgeleverd: Deze Claas Liner 450 is deze week afgeleverd.

Naast de grote machines, leveren wij ook regelmatig enkele harken af. Een compacte enkele hark met de vertrouwde Claas techniek.

 

Claas liner450

 

 

 

Demo: Kaweco Pullbox 9700H

Pullbox is opgebouwd uit een rolband bodem met een trekvermogen van maar liefst 90 ton! waarop een meebewegende voorwand is gemonteerd. De band wordt bij het lossen aan de achterzijde van de wagen opgerold met behulp van 2 hydromotoren. Omdat bij het oprollen van de band de voorwand meebeweegt, kan de lading niet naar voren wegrollen, wat de lostijd enorm verkort. Als de wagen leeg is, wordt de voorwand door een hydraulische lier weer terug getrokken. Dit maakt tevens het terugladen van bijvoorbeeld strobalen en pallets mogelijk. 

De lage weerstand zorgt daarnaast voor een snelle lossnelheid van circa 45 seconden bij de drie-assige PULLBOX 9800H van bijna 50 m3

 

Kaweco Pullbox

 

 

 

Afgeleverd: Vicon schijvenmaaier Extra 632T Farmer

Vandaag afgeleverd deze Vicon schijvenmaaier Extra 632T Farmer, werkbreedte 3.20 mtr, 8 maaischijven met elk 3 messen met breedspreikneuzer. Wij wensen onze klant veel succes toe met deze schijvenmaaier.

 

Vicon Extra 632T

 

 

 

De innovatie voor uw bedrijf!

CO2-uitstoot, lawaai en roetdeeltjes in gebouwen - dat behoort nu tot het verleden! De nieuwe 1160 eHoftrac maakt uw dagelijkse werkzaamheden vrij van emissies. Hij combineert de bekende gebruikseigenschappen en de bewezen prestaties van onze Hoftrac met de modernste technologie en een milieubewuste en kostenefficiënte elektrische aandrijving.

 

Weidemann Ehoftrac

 

 

 

Vandaag afgeleverd: Vicon maaicombinatie

Deze Vicon Extra 328 F schijvenmaaier met een werkbreedte van 2.80 mtr en een Vicon Extra 332 schijvenmaaier met een werkbreedte van 3.20 mtr is vandaag afgeleverd, Nu kan deze klant in één werkgang 6 mtr. maaien,
Wij wensen onze klant veel succes toe met deze combinatie.

 

Vicon maaicombinatie

 

 

 

Afgeleverd: Kioti CS2610 HST

5x Kioti's CS 2610 HST, 26pk compact trekkers, bewezen kwaliteit voor sportieve prestaties. 

De Kioti CS2610 HST is inmiddels het meest verkocht model Kioti bij Rietman!

 

 Kioti CS2610HST

 

 

 

Afgeleverd: Claas Liner 2800

Met een variabele werkbreedte van 7.40 tot 8.20 mtr, Contour wielstel met 15./55x17 banden, traploze hoogte-instelling, Onafhankelijk heffen van de harkelementen enz.

Wij wensen deze klant weer veel succes en een goede oogst toe!

 

Claas liner2800

 

 

 

Afgeleverd: Husqvarna Rider P524

Onlangs mochten wij afleveren deze zware professionele Husqvarna Rider. Deze P 524 is uitgevoerd met een 24pk Kawasaki FX OHV motor, 4-wielaandrijving, hydro-lift, 1.22 mtr maaidek, urenteller, zwenkwielen en o.a. luxe corfort zitting. Wij wensen Zorgboerderij Lenteheuvel veel succes toe met deze prachtige frontmaaier.

 

Rider P524

   

 

Afgeleverd: Zetor Proxima Plus 90

Deze week mochten wij opnieuw een Zetor Proxima 90 afleveren, 90pk's vermogen, 16v/16a versnellingen, volop hydroliekaansluitingen en een groot hefvermogen.
Binnenkort zullen wij de Zuidberg fronthef monteren.

Wij wensen onze nieuwe klant veel succes toe met hun 1ste Zetor,

 

Proxima 90

 

 

 

Al diversen hooibouw machines afgeleverd voor het nieuwe seizoen

Afgeleverd: Claas Volto 900

Ook deze schudder mochten wij afleveren, Dit keer een Volto 900 op wielstel,

 

Claas Volto900

 

 

 

Nog meer 100% elektrische Frisian Motors afgeleverd

Ook deze week mochten wij een Frisian Motors FM50 Leffert UTV afleveren, dit voertuig wordt 100% elektrisch aangedreven, voorzien van kenteken, dus voor gebruik op de openbare 80km wegen, Deze FM50 is voorzien van een kiepende laadbak, comfortabele sportstoelen, trekhaak en spatlappen.
Deze gebruiker kiest inmiddels voor z'n 2e Frisian motors FM50

 

Frisian FM50 lefferd

 

 

 

Afgeleverd : Frisian Motors FM 70

Opnieuw mochten wij een 100% elektrische FM maaitrekker afleveren.
Deze FM 70 is uiterst wendbaar (zero-turn)
zeer geluidsarm en eenvoudig in onderhoud.
Wij wensen ook deze gebruiker veel maai plezier toe !

 

Frisian FM70

 

 

 

Afgeleverd: Nieuwe Vicon Extra 336

Opnieuw mochten we een VICON schijvenmaaier afleveren, dit keer een Extra 336, met een werkbreedte van 3.60 mtr. Deze maaiers vragen weinig vermogen van uw trekker en leveren zeer mooi maaiwerk.

Wij feliciteren deze klant met hun nieuwe Vicon machine!

 

Vicon extra336

 

 

 

Afgeleverd: Claas Axos 340 CX

Vandaag mochten we deze CLAAS Axos 340 CX afleveren, Deze Claas heeft 102pk onder de motorkap, voorzien van alle voorzieningen, die 't werken aantrekkelijk maakt.

Wij wensen natuurlijk MTS Boerhof veel succes toe met hun 2e Claas trekker.

 

Claas Axos340

 

 

 

Afgeleverd: Weidemann 1370CX50

Wij mochten weer een Weidemann afleveren.
Dit keer een Weidemann 1370CX50, Deze multifunctionele machine werd geleverd met palletvorkbord, vork met hydr. bovenklemmen, heggenschaar, puinbak, grondbak en grasmaaier

Wij wensen Camping Akkertien op de Voorst in Vollenhove veel succes en arbeidsplezier toe

 

Weidemann 3070

 

 

 

Afgeleverd: Kioti CK40 HST

Opnieuw staat er een Kioti compact klaar voor aflevering,

Dit keer een CK 40 HST met EasySpeed, KiOTI frontlader KL 130 met grondbak 1.53m, Agromet Smart 600 veldspuit en Peruzzo grasmaaier met vangbak. Deze professional zal worden ingezet voor onderhoudswerkzaamheden op voetbalvelden.

 

 Kioti CK40 HST

 

 

 

25 JAAR HENK BRINKMAN BIJ RIETMAN

1 Mei 1990 - 1 Mei 2015

Vandaag mochten wij vieren dat onze steun en toeverlaat
Henk Brinkman inmiddels al 25 jaar bij ons werkt,

 

Henk 25 Jubileum

 

 

 

Afgeleverd: Professionele Sabo tuintrekker

Deze SABO 107H is uitgevoerd met HydroMatic transmissie en
vangbak. De 107H zal voornamelijk worden ingezet voor gebruik op begraafplaatsen.

 

Sabo 107H

 

 

 

Bezoek onze merken op de Groene Sector vakbeurs 

 

Van 13 tot en met 15 januari 2015 staat Frisian, Aspen en Husqvarna op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Voor de hovenier en andere professionals in de groenbranche de ideale gelegenheid om noviteiten te bekijken en leveranciers te spreken. Aspen zal het gebruik van Aspen 4, het 5-liter-concept en palletlevering op locatie onder de aandacht brengen. Frisian Motors presenteerd u de "Norbert FM-120 Electric mini-shovel. Husqvarna is vertegenwoordigd met tal van nieuwe producten en workshops.

 

De groene sector vakbeurs-2015

 

 

 

MIA / VAMIL voor 13 CLAAS tractoren

Claas staat maar liefst met 13 tractoren op de positieve lijst B3411 bij de Milieulijst 2014. Naast de Xerion serie en de Axion 800-serie staat ook de Claas Arion 400 op deze MIA / VAMIL lijst. De Arion 410 - 460 is een nieuwe reeks Claas tractoren van 90-140 pk en is de enigste MIA/VAMIL kandidaat onder de 200pk vermogen!Profiteer van het voordeel van MIA/VAMIL met deze veelzijdige maar toch eenvoudige krachtpatser! Voor meer informatie over een van deze producten of MIA/VAMIL kunt u contact met ons opnemen.

 

Claas Arion 400

 

 

Vindt uw Occasion op onze vernieuwde site!

Rietman heeft een nieuw occasion pagina geïntergreerd. Vindt makkelijk en overzichtelijke onze ruime keuze kwaliteit occasions.

 

Occasions >>

 

Occassion Rietman Hasselt

 

 

1ste Kioti CK 40 HST in Nederland afgeleverd !

De 1e KIOTI CK40 HST is afgeleverd aan: A de Jonge BV in St. Jansklooster. Deze nieuwe 40pk uitvoering is de zwaardere broer van de succesvolle Kioti CK35.

De nieuwe CK40 HST zal veelal actief zijn op de minder draagkrachtige gronden van NW. Overijssel. voor inzet voor cultuur-technische werken en in de rietcultuur. www.adejonge.nl

 

Kioti-CK-40-HST

 

 

De CLAAS Arion 400 serie is vernieuwd

Bekijk hier het fimpje van de vernieuwde CLAAS Arion 400

 

CLAAS-Arion-400

 

 

 

Kamps de Wild 60 jaar CLAAS importeur

Vier dit met ons en profiteer van enkele geweldige acties.

 

 

KampsDeWild-1-kl

 

 

Nieuw bij Rietman:

Motion Tracking systeem

 

Motion-Eco-Tracker

Mts Prins  Jagtlusterallee Nieuwleusen

Met hun nieuwe 

CLAAS ARION 430 CIS

Incl. geveerde cabine en Claas FL 120 voorlader

Lees hier meer..........

 

CLAAS-Arion-Prins-05-14

Afgeleverd bij 

Loonbedrijf Grolleman Hasselterdijk 8 Hasselt

www.loonbedrijfgrolleman.nl

Deze CLAAS ARION 650 CEBIS

184pk / 50km/u  710/60R38 banden lees hier meer.........

 

Cllas-Arion-650-Cebis

Wij feliciteren:

MTS BOS Kamperzeedijk Genemuiden

Met hun nieuwe

VICON  schijvenmaaier Extra 332 Express met kneuzer.

lees hier meer.............

 

Vicon-Extra-332

Wij feliciteren:

Veebedrijf T Zelhorst Sjoert 4 Zuidwolde

Met hun nieuwe Zetor Forterra 95 met  Traclift TL 260 SLX frontlader

Lees meer.........

 

Zetor-Forterra-95-Zelhorst

Wij feliciteren:

MTS KOOPS Kampen

Met hun nieuwe KUHN GA 6632 getrokken zwadhark

Lees meer...........

 

Kuhn-GA-6632-kl

Wij feliciteren 

Veebedrijf Selles Pieperweg 3 Genemuiden 

Met hun nieuwe

Strautmann voermengwagen Vertimix 2100  Double K Inh. 21 m3

Lees meer.........

 

Strautman-Vertimix-2100

Afgeleverd :

Opnieuw mochten wij  5 nieuwe sportieve KIOTI CS2610 HST afleveren

Weer een mooie order van onze succesvolle Kioti compacttrekkers

Lees meer........... 

 

Kioti-5x-kl

Wij feliciteren:

Scholengemeenschap Deltion College Zwolle 

Met hun 10 nieuwe BERG skelters

In de kleuren geel en rood

Lees meer..........

 

Deltion-skelters-kl

Wij feliciteren:

Veebedrijf Hammer Genemuiden 

Met z’n nieuwe CLAAS VOLTO 185 N trommelmaaier

Lees meer...............

 

 

CLAAS-Volto-185-N

Opnieuw een nieuwe

CLAAS ELIOS 230 afgeleverd,

Deze cabrio is uitgevoerd met brede banden

Lees meer..............

 

 

CLAAS-Elios-230-kl

Wij feliciteren:

Dhr. Nijsingh Dwingeloo

Met hun nieuwe Frisian Motors FM 50

100% elektrisch / 100% wegenbelasting vrij

Lees meer............

 

Frisian-motors-FM-50

Wij feliciteren:

Dhr. Nijsingh DwingelooMet hun nieuwe 

KIOTI  DS 4510 HS trekker met frontlader

Lees meer........ 

 

KiotiDS4510HS

Wij feliciteren:

Veebedrijf Th v.d. Berg De Velde  Zwartsluis 

Met hun nieuwe

Claas Liner 2900  dubb. zwadhark

Lees meer........

 

Claas-Liner-2900-kl

Wij feliciteren:

Veebedrijf J P Brand  Wanneperveen

Met hun

Strautmann blokwagen Type BVV

Lees meer..........

 

Strautmann-BVV-kl

Wij felicteren:

Mts Stegeman  Balkbrug

Met hun nieuwe WEIDEMANN shovel

Type 1350 CX45 Lees meer.............

 

Weidemann-1350CX45

Wij feliciteren:

Mts Pelleboer Gennerdijk Hasselt 

Met hun nieuwe

WEIDEMANN compact-shovel

 Type : 1160 CX35 Lees meer........

 

 

Weidemann 1160CX35

Wij feliciteren:

Mts Douma Nieuwe Wetering Mastenbroek

Met hun nieuwe Claas Elios 230  Cabrio  4x4lees meer...............

 

CLAAS-Elios-230

Wij feliciteren : MTS Prins Jagtlusterallee Nieuwleusen

Met hun nieuwe WEIDEMANN compact-shovel

Type 1280 CX35

Met palletvorken, Tuchel veegmachine, AP strooiselverdeler, Kemp voer/mestschuif en VTM pelikaanvork  lees meer................

 

Weidemann-1280-CX35

Wij feliciteren:Dhr. v.d. Haar GenemuidenMet z’n nieuwe
KIOTI compacttrekker CK 2810 M  
28pk Kioti dieselmotor
Met comfort cabine en frontlader Lees meer.......

 

Kioti CK2810M

Wij feliciteren :MTS Mussche Westhuizingerweg 65 BalkbrugMet hun 2e WEIDEMANN shovel
Deze Weidemann 2070 CX 50 is geleverd op
15.0/55-17 banden en dat met een max. breedte van 1.4m lees meer.........

 

Weidemann-2070-CX-50

Wij feliciteren:

Mts van Ittersum Nieuwe Wetering Mastenbroek

Met hun nieuwe Strautmann voermengwagen Vertimix 2401 Double lees meer......

 

Strautmann-Vertimix-2401

Wij feliciteren :Mts Ten Klooster Boerweg  Hasselt 

Met hun nieuwe Mailleux frontlader MX T10

Incl. aanbouwwerktuigen gemonteerd op hun Mc Cormick MC 115 lees meer...............

 

Mailleux MXT10

 

 

Aflevering aan Mts Visscher-Schoon, Oppen Swolle 27 te Zwartsluis

Nieuwe Strautmann blokkendoseerwagen  BVW 801  (inhoud 8 m3)

Zelfladend, maar ook makkelijk te vullen met shovel of frontlader

 

 

Strautmann-BVW-801

Afgeleverd :


 Nieuwe Zetor Forterra HSX 140 16v, met airco, 140 pk, Kracht met een hoofdletter... én toch superzuinig met dure dieselolie, 
Wij wensen de nieuwe eigenaar met z'n 2e Zetor opnieuw veel succes toe.

 

Zetor-Forterra-Hsx-140

 

 

Afgeleverd :

5x Kioti CS 2610 HST

Deze Kioti’s gaan sportief aan het werk op diverse kunstgrasvelden.

 

 

Kioti-2610-klein

 

 

Vanaf nu zijn wij dealer van WEIDEMANN compactladers en verreikers

Wij zijn er trots op om z’n kwaliteitsmerk u aan te bieden

Vraag Rietman om de mogelijkheden

 

 

Weidemann-kl

Afgeleverd:

CLAAS Arion 640 CIS

 

CLAAS-Arion-640-CIS-vdWeerd

Afgeleverd:

CLAAS AXOS 340 CX

 

Stouwehof

CLAAS Arion 400 aktie

100 weken gratis financieren

lees hier meer............ 

 

Claas Aktie

Afgeleverd:

CLAAS Arion 540 CEBIS

 

Claas-Arion-450-cebis

Claas introduceert nieuwe AXION 800

 

In 2014 zal Claas de nieuwe AXION 800 lanceren. De nieuwe AXION 800 combineert de goede genen van de succesvolle serie ARION 600/500 en AXION 900 in een tractor die alles te overtuigen heeft. Om u alvast kennis te laten maken met deze krachtpatser kunt u een geweldige 3D Animatie op de website bekijken. 

 

CLAAS-Axion-800

Gevraagd: Tuintractoren / frontmaaiers

(ongeacht merk of goede conditie)

Klik Hier... voor meer informatie

 

Tuintrekkers

Nieuw aanzicht Rietman

De laatste hand is afgelopen week gelegd aan de voorzijde van Rietman. 70 meter beschoeiing, verharding voor optimale presentatie van trekkers en machines. En een prachtige grasmat die ons de mogelijkheid geven u de beste maaimachines te laten zien in het maaien van het gras.

 

 

Vooraanzicht-Rietman-kl

Klik op de foto voor een vergroting

Nieuwe DEMO CLAAS ARION 430 is binnen.

Vraag naar de mogelijkheden. 

Klik hier... voor meer informatie.

 

 

CLAAS-Arion-430

Claas Hooibouwfinanciering tegen 2% rente

2 jaar financieren, 2% rente en 100% Claas

 

CLAAS-Financiering

Afgeleverd:

CLAAS Volto 1320 T schudder

 

CLAAS-Volto-1320

Afgeleverd:

Kioti CS2610

 

 

Kioti-CS2610

Afgeleverd:

Zetor Proxima 90

 

Zetor-Proxima-90

Afgeleverd:

 

Procomas Bladblazer

 

Procomas-bladblazer

 

Afgeleverd:

 

Strautmann Mega Vitesse CFS 3401

 

 

Vitesse-CFS-3401

 

Afgeleverd:

 

Strautmann Verti Mix 2000 Double

 

 

Strautmann-Verti-Mix-2000

Afgeleverd:

Zetor Proxima 85 Power met Traclift frontlader

 

Zetor-Proxima-85-Power

Weer voldoende Agromet kippers op voorraad.

Klik hier... voor meer informatie.

 

Agromet-kippers

Afgeleverd:

CLAAS ARION 520 CIS

 

CLAAS-Axion-520-Cis

Afgeleverd:

 

Kioti CK 35H

 

Kioti-CK-35H

Afgeleverd:

 

Vicon Andex 763 Terra Link

 

Vicon-Andex-763

 

Afgeleverd:

CLAAS ARION 630 CIS 145 PK

 

CLAAS-Arion-630-Cis

Afgeleverd:

 

Major Kipper 8 ton tandem

 

Major-kipper

Afgeleverd:

 

Kioti EX 40 Creeper

 

Kioti-EX40-Creeper

Afgeleverd:

 

Major LGP 2250

 

Major-tank

Afgeleverd:

 

Kuhn FBP 2135 Powertrack

 

Kuhn-FBP-2135

Afgeleverd:

 

Claas Volto 870 T

 

CLAAS-Volto-870T

Afgeleverd:

 

Slootsmid Robusta 124 WK

 

Slootsmid-Robusta

 

Afgeleverd:

Zetor Proxima 6441

 

Zetor-Proxima-6441

Afgeleverd:

 

Vicon Extra 632 T Schijvenmaaier

 

Vicon-extra-632T

Afgeleverd:

 

Kioti tractor LK 30

 

Kioti-LK30

Afgeleverd:

 

Simko bemester

 

Simko-bemester

Afgeleverd:

Zetor Forterra HSX 140 

 

Zetor-Forterra HSX-140

Afgeleverd:

 

CLAAS Volto 58 schudder

 

CLAAS-Volto-58

Afgeleverd:

 

Frisian Motors Electro

 

Frisian-Electro

Afgeleverd:

 

Slootsmid tank met SK5M bemester

 

Slootsmid-bemester

Afgeleverd:

 

Kuhn GF 8702 Schudder

 

Kuhn-GF8702

Afgeleverd:

Vicon Fanex 1103 T

 

Vicon-Fanex-1103

Afgeleverd:

 

Kioti CK 22

 

Kioti-CK22

Afgeleverd:

 

CLAAS Volto 870 T

 

CLAAS-Volto-T870

Afgeleverd:

Claas Axos 310

 

CLAAS-Axos-430

Afgeleverd:

Strautmann Giga Vitesse CFS 3601

 

Strautmann-Giga-Vitesse

Afgeleverd:

 

Kioti CK 20 + Kioti frontlader KL 120

 

Kioti-CK20-KL120

Afgeleverd:

 

Trioliet 2 2000 ZKT

 

Trioliet-ZKT-2000

Afgeleverd:

 

ZTR 185 cyclomaaiers

 

ZTR-185

Afgeleverd:

Slootsmid Mestscheider

 

Slootsmid-mestscheider

Afgeleverd:

Kuhn GF8702 schudder

 

Kuhn-GF8702-2

Afgeleverd:

 

Frisian Motors FM 50 (2)

 

Frisian-FM-50

Afgeleverd:

 

Strautmann Super Vitesse CFS 3501

 

Strautmann-CFS-3501

Afgeleverd:

 

Husqvarna Rider Battery

 

Husqvarna-Rider

Afgeleverd:

 

Palazzani H-PL 45 shovel

 

Pallazzani-shovel

Afgeleverd:

 

Traclift TL 220 S

 

Traclift-TL-220

Afgeleverd:

 

Kioti LK 30 4x4

 

Kioti-LK30-2

Afgeleverd:

 

Strautmann Vitesse CFS3101

 

Strautmann-CFS-3101


 
 
 
Afgeleverd:
 

Kramp Online

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Translate this site

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Zoeken

Wie is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

rietman voetnoot17

Land- en tuinbouwmechanisatiebedrijf Rietman Hasselt | Zwartewaterweg 6 | 8061 RJ Hasselt (ov) | tel. 038-4771243 - fax. 038-4772559
Copyright © 2015. Alle rechten voorbehouden.