header_rietman_site_Landbouw_10.jpg header_rietman_site_Landbouw_11.jpg header_rietman_site_Landbouw_12.jpg header_rietman_site_Landbouw_17.jpg header_rietman_site_Landbouw_20.jpg header_rietman_site_Landbouw_24.jpg header_rietman_site_Landbouw_25.jpg header_rietman_site_Landbouw_3.jpg header_rietman_site_Landbouw_30.jpg header_rietman_site_Landbouw_31.jpg header_rietman_site_Landbouw_40.jpg header_rietman_site_Landbouw_5.jpg header_rietman_site_Landbouw_6.jpg header_rietman_site_Landbouw_7.jpg header_rietman_site_Landbouw_8.jpg header_rietman_site_Landbouw_9.jpg header_rietmansite__Landbouw_2.jpg

Artison

                                            Artison Programma             


Graag laten wij u kennismaken met Artison heftrucks
Premium heftrucks voor een betaalbare prijs!

Rietman is dealer van Artison. Een no-nonsense heftruck als Artison is een prima investering. Een lange levensduur en lage onderhoudskosten zijn, naast de aantrekkelijke aanschafprijs. Rietman levert deze degelijke doorwerkers voor de weide regio. De heftrucks zijn verkrijgbaar in benzine (lpg), diesel en elektrische uitvoering.

Voor diverse industrieën, transport- en agrarische bedrijven, voor magazijnen en allerhande stapelwerkzaamheden,  bieden heftrucks van Artison uitkomst. De aanschafprijs, de betrouwbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid, maken een Artison tot een onmisbare kracht.

 
 
Bekijk hieronder het product aanbod. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Logo rietman artison


 

Artison Diesel Truck 1800 / 10.000 kg

EFD18.20.25.30.35 m

De diesel heftruck en van Artison zijn economisch en sterk. Van uiterst compact tot machtig sterk, de diesel heftrucks bieden voor elke inzet het juiste model. Innovaties maken het werk licht: alle heftrucks uit de Z-serie zijn extreem eenvoudig te bedienen en te rijden. Mens en machine werken perfect samen: Artison zorgt voor een ontspannen en veilige omgang met de heftruck. Alle diesel modellen hebben energiebesparende motoren die betrouwbaar onder de zwaarste van de arbeidsomstandigheden blijven.

Artison LPG truck 1800 / 5000 kg

Artison rietman

 

 

 

 

De LPG heftrucks van Artison zijnvoldoet aan Tier III Krachtige trucks met maximale prestaties en lage emissies. Als je vooral werkt binnen een bedrijfspand met je heftruck en je moet veel kracht hebben voor het heffen. Artison heftrucks zijn ergonomisch ontworpen voor de werkplek en productiviteit te maximaliseren door het verminderen van vermoeidheid en ongemak.  

 

 

 

Artison Electrische truck 1800 / 3500 kg

ZFBT18.20 m

 

 

De electrische uitvoering van Artison heftrucks kenmerken zich door krachtige motoren, sterk hydrolieksysteem en een intelligente  besturing vormen samen een indrukwekkend electro trukc dat een maximale efficiëntie en productiviteit levert. 

Translate this site

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Zoeken

Wie is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

rietman voetnoot17

Land- en tuinbouwmechanisatiebedrijf Rietman Hasselt | Zwartewaterweg 6 | 8061 RJ Hasselt (ov) | tel. 038-4771243 - fax. 038-4772559
Copyright © 2015. Alle rechten voorbehouden.